Ontwerp en advies van werktuigbouwkundige of elektrotechnische installaties

 
 
U gaat nieuw,- of verbouwen? 
Adviesburo Purmerend helpt u graag met het selecteren van de juiste (duurzame) installatie. Wij geven een installatieadvies compleet met beeldboek en kant en klaar bestek of technische omschrijving. Deze gegevens kunt u overhandigen aan uw installateur en/of aannemer.
  
 

Afbeelding invoegen

                                                                                                  

Adviesburo Purmerend is van vele markten thuis, of het nu gaat om een (gedeeltelijke) verbouwing, nieuwbouw van uw woning of bedrijfspand of grootschalig renovatie project. Uw project is bij ons in goede en ervaren handen. Wij zijn de schakel tussen ontwerp en uitvoering en begeleiden uw project van A tot Z.
Ook voor kleinere adviezen kunt u bij ons terecht, denk hierbij aan o.a. het adviseren voor uw (duurzame) cv installatie, het ontwerpen van uw badkamer, verlichting, interieuradviezen etc.
Ook kunnen wij een belangrijke bemiddelaar voor u zijn, u heeft uw idee, wij zorgen voor een passende offerte en bewaken de uitvoering, zie hiervoor de button Bemiddeling
 
 

Ontwerp en advies zou eigenlijk andersom moeten staan, eerst adviseren, dan ontwerpen. Ons (en uiteindelijk uw) ontwerp begint met een persoonlijk gesprek waarin uw wensen nauwkeurig worden verzameld in een PvE (plan van eisen). Met deze wensen stemmen wij techniek, comfort en uiteindelijk ontwerp op elkaar af. Deze ontwerpen worden vastgelegd op tekening zodat u met deze gegevens door elke willekeurige installateur een passende offerte kunt laten maken. Uiteraard kan Adviesburo Purmerend ook dit voor u verzorgen, de keus is aan u. Ook kunnen wij desgewenst uw calculaties voor u beoordelen, onafhankelijk en transparant.


  
Ook de installateur kan bij ons terecht, vaak gaat er veel kostbare tijd verloren bij het uitzoeken van bestekken of tekeningen. Wij zijn hierin gespecialiseerd! Laat ons het werk doen waar we goed en snel in zijn, dan kunt u de dingen doen waar u het beste in bent; klanten helpen. En wat is er tegenwoordig goedkoper dan kantoorpersoneel? Per project, indien nodig, het werk tegen een scherp tarief uitbesteden.
 
Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Vragen kost niets!! Neem contact op